HjemOpskrifterSprøde rodfritter med avocadodip

Sprøde rodfritter med avocadodip

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
sprøde rodfritter:
  • 250 g persillerødder
  • 250 g pastinakker
  • 250 g gulerødder
  • 250 g søde kartofler
  • 2 spsk olivenolie
    avocadodip:
    • 1 avocado
    • ca. 1.5 dl (200 g) Cheasy® skyr naturel
    • 1 bundt frisk basilikum
    • salt og sort peber

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skrub persillerødder og pastinak og skær dem i lange, smalle stykker.

    • 2.
      Skræl gulerødder og søde kartofler og skær også dem i lange, smalle stykker.

    • 3.
      Vend rodfrugterne med olie og krydr med salt og peber.

    • 4.
      Fordel dem i ét lag i en bradepande med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen ved 225°C i 30-40 min.

    • 5.
      Avocadodip Blend avocado med skyr og basilikum.

    • 6.
      Smag til med salt og peber.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    4869 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    353 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 3.0 g
    Protein: 12.5 %2.6 g
    Kulhydrat: 45.3 %9.4 g
    Fedt: 42.2 %4.0 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;