Sådan gør du
Tip: Husk at vaske rodfrugterne godt, når du skal bruge skrællen. Du kan sagtens bruge skræller fra dagen før – bare opbevar dem i køleskabet. Det gør ikke noget, at de er blevet lidt brune. Det forsvinder under stegning i ovnen.
1.
Vend skrællerne med olivenolie, lidt salt og peber, knust eller revet hvidløg, parmesan og timian.
2.
Fordel det i en bradepande med bagepapir, så skrællerne ligger nogenlunde i ét lag.
3.
Bag dem sprøde i ovnen i 20-25 min. ved 200 °C.
4.
Rør en dressing af creme fraiche, parmesan, honning, purløg, salt og peber.
5.
Pluk salaten i grove stykker, og kom den i et fad.
6.
Top med dressing, sprøde skræller og et drys purløg.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2581 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
323 kj / 0 kcal
EnergifordelingFiber: | | 1.3 g |
Protein: | 15.3 % | 2.9 g |
Kulhydrat: | 25.5 % | 4.8 g |
Fedt: | 59.2 % | 5.2 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |