HjemOpskrifterSprøde, krydrede falafler a la Libanon

Sprøde, krydrede falafler a la Libanon

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g falafler
  • 170 ml vand
  • olie til stegning
    forslag til tilbehør:
    • hummus
    • salat
    • oliven

    Sådan gør du

    • 1.
      Tilbered falaflerne efter anvisning på pakken.

    • 2.
      Dræn overskydende olie fra og server varme.

    • 3.
      Serveres for sig selv som snack eller som tilbehør til salater m.m.

    • 4.
      Prøv også Al’Fez Falafel i pitabrød eller i wraps med salat og grøntsager, toppet med Al’Fez Tahini Dressing og Al’Fez Harissa for et ekstra kick af chili.

    • 5.
      Prøv også Al’Fez Falafel i burger i stedet for bøffer.

    • 6.
      Tip! Falaflerne kan også formes som nuggets eller bøffer.

    • 7.
      Vidste du, at falafler først blev fremstillet i Egypten, og nu spises i hele Mellemøsten.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    17325 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    547 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 9.6 g
    Protein: 19.7 %6.3 g
    Kulhydrat: 34.1 %11.0 g
    Fedt: 46.2 %6.8 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;