HjemOpskrifterSprøde knogler

Sprøde knogler

Måltidstype:
Snacks
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

Ingredienser
  • 2 dl lunkent vand
  • 20 g gær
  • 1 tsk sukker
  • 8 g salt
  • 3 spsk olivenolie
  • 100 g durummel
  • 250 g hvedemel

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Rør vand, gær og sukker sammen, og tilsæt salt og olivenolie.

  • 2.
    Kom begge slags mel i, og ælt dejen grundigt.

  • 3.
    Lad den hæve tildækket i 1½ time.

  • 4.
    Del så dejen i 4 stykker, som hver deles i 10 små stykker.

  • 5.
    Tril hvert stykke dej til en tynd pølse på ca. 8 cm.

  • 6.
    Læg pølserne på bageplader med bagepapir.

  • 7.
    Klip 1 cm. ind i hver ende af pølserne, og fold enderne ind under sig selv, så der dannes knogle-ender.

  • 8.
    Lad knoglerne efterhæve i 20 min., og bag dem så ved 170°C i 15-20 min., til de er sprøde og gyldne.

  • 9.
    Servér med en lun pizzasauce som blodig dip, eller spis dem som tilbehør til græskarsuppe.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6665 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1073 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 9.4 %5.9 g
Kulhydrat: 65.7 %41.5 g
Fedt: 24.9 %7.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;