4 personer
Antal: 8 stk.
Pandekager:
3 æg. 2,5 dl mælk
175 g hvedemel
50 g frisk spinat
1 håndfuld bredbladet persille
Salt og sort peber
25 g smør til stegning
Fyld:
100 g gedefriskost
100 g cremefraiche 38 %
Salt og sort peber
250 g champignon
1 spsk. smør
200 g frisk spinat
250 g frosne ærter
2 spsk. frisk estragon, hakket
2 spsk. persille, hakket
2 spsk. citronsaft
Til pandekager blendes æg med mælk, hvedemel, spinat, persille og lidt salt og peber. Lad dejen hvile i 10 min., og steg den så til tynde pandekager i smør. Rør gedefriskost sammen med cremefraiche, og smag til med salt og peber. Skær champignon i tykke skiver. Smelt smørret i en pande, og steg champignon ved høj varme. Tilsæt spinat og ærter, og steg videre i 5 min. Tilsæt estragon og persille, og smag til med salt, peber og citronsaft. Smør lidt gede-
ostecreme på halvdelen af hver pandekage, og kom fyldet på. Fold dem sammen som halvmåner.
Energi pr. person: 2136KJ/510Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 11,2 g.
Fedt: 6,4 g.