Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Spinatpandekager med ærter og gedeost
Spinatpandekager med ærter og gedeost
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Pandekager
3 æg
2.5 dl mælk
175 g hvedemel
50 g frisk spinat
1 dl bredbladet persille
salt og sort peber
25 g smør til stegning
Fyld
100 g friske gedeoste
1 dl Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
salt og sort peber
250 g champignoner
1 g smør
200 g frisk spinat
250 g frosne ærter
2 spsk estragonblade, hakket
2 spsk kruspersille, hakket
2 spsk friskpresset citronsaft
Sådan gør du
1.
Til pandekager blendes æg med mælk, hvedemel, spinat, persille og lidt salt og peber.
2.
Lad dejen hvile i 10 min., og steg den så til tynde pandekager i smør.
3.
Rør gedefriskost sammen med cremefraiche, og smag til med salt og peber.
4.
Skær champignon i tykke skiver.
5.
Smelt smørret i en pande, og steg champignon ved høj varme.
6.
Tilsæt spinat og ærter, og steg videre i 5 min.
7.
Tilsæt estragon og persille, og smag til med salt, peber og citronsaft.
8.
Smør lidt gede- ostecreme på halvdelen af hver pandekage, og kom fyldet på.
9.
Fold dem sammen som halvmåner.
Grøntsager
Ost
Madpandekager og tacos
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8408 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
516 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
16.8 %
5.1 g
Kulhydrat:
36 %
10.9 g
Fedt:
47.2 %
6.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;