Spinatpandekager med ærter og gedeost

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Spinatpandekager med ærter og gedeost
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Antal: 8 stk.
 

Pandekager:

3 æg. 2,5 dl mælk

175 g hvedemel

50 g frisk spinat

1 håndfuld bredbladet persille

Salt og sort peber

25 g smør til stegning



Fyld:

100 g gedefriskost

100 g cremefraiche 38 %

Salt og sort peber

250 g champignon

1 spsk. smør

200 g frisk spinat

250 g frosne ærter

2 spsk. frisk estragon, hakket

2 spsk. persille, hakket

2 spsk. citronsaft

Sådan gør du

Til pandekager blendes æg med mælk, hvedemel, spinat, persille og lidt salt og peber. Lad dejen hvile i 10 min., og steg den så til tynde pandekager i smør. Rør gedefriskost sammen med cremefraiche, og smag til med salt og peber. Skær champignon i tykke skiver. Smelt smørret i en pande, og steg champignon ved høj varme. Tilsæt spinat og ærter, og steg videre i 5 min. Tilsæt estragon og persille, og smag til med salt, peber og citronsaft. Smør lidt gede-
ostecreme på halvdelen af hver pandekage, og kom fyldet på. Fold dem sammen som halvmåner.

 

Energi pr. person: 2136KJ/510Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 5,3 g. 
Kulhydrat: 11,2 g. 
Fedt: 6,4 g.