HjemOpskrifterSpinatpandekager med ærter og gedeost

Spinatpandekager med ærter og gedeost

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Pandekager
  • 3 æg
  • 2½ dl mælk
  • 175 g hvedemel
  • 250 g frisk spinat
  • 1 dl bredbladet persille
  • salt og sort peber
  • 40 g smør
Fyld
  • 100 g frisk gedeost
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
  • salt og sort peber
  • 250 g champignoner
  • 40 g smør
  • 250 g frisk spinat
  • 250 g frosne ærter
  • 2 spsk friske estragonblade, hakket
  • 2 spsk kruspersille, hakket
  • 2 spsk friskpresset citronsaft

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Til pandekager blendes æg med mælk, hvedemel, spinat, persille og lidt salt og peber.

  • 2.
    Lad dejen hvile i 10 min., og steg den så til tynde pandekager i smør.

  • 3.
    Rør gedefriskost sammen med cremefraiche, og smag til med salt og peber.

  • 4.
    Skær champignon i tykke skiver.

  • 5.
    Smelt smørret i en pande, og steg champignon ved høj varme.

  • 6.
    Tilsæt spinat og ærter, og steg videre i 5 min.

  • 7.
    Tilsæt estragon og persille, og smag til med salt, peber og citronsaft.

  • 8.
    Smør lidt gede- ostecreme på halvdelen af hver pandekage, og kom fyldet på.

  • 9.
    Fold dem sammen som halvmåner.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8614 kj / 2059 kcal
Næringsindhold pr. 100g
528 kj / 126 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 17.3 %5.4 g
Kulhydrat: 36.1 %11.2 g
Fedt: 46.6 %6.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;