HjemOpskrifterSpicy oksegryde med koriander

Spicy oksegryde med koriander

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g hakket oksekød
  • 0.2 dl olivenolie
  • 100 g finthakket løg
  • 100 g gule peberfrugter, i tern
  • 16 g harissa (kan undlades)
  • 350 g frisk koriander
  • 0.04 liter (40 ml) koncentreret kalvefond
  • 0.6 dl vand
    tilbehør:
    • 400 g couscousgryn

    Sådan gør du

    • 1.
      Svits det hakkede oksekød i varm olie til kødet er findelt og ristet.

    • 2.
      Tilsæt løg og peberfrugt og svits endnu nogle minutter.

    • 3.
      Tilsæt Tagine Sauce, Harissa og fond og kog retten igennem i minimum 10 minutter – og gerne længere.

    • 4.
      Tilbered Couscous efter anvisning på pakken og server sammen med oksegryden.

    • 5.
      Pynt: frisk koriander.

    Tip:
    Harissa kan udelades for en mildere smag. Vidste du, at Harissa er en stærk chili pasta fra Tunesien.
    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    9448 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    683 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 2.7 g
    Protein: 22.4 %9.0 g
    Kulhydrat: 55.2 %22.2 g
    Fedt: 22.4 %4.1 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;