HjemOpskrifterSpicy kyllingelår med rodfrugtfritter og remoulade

Spicy kyllingelår med rodfrugtfritter og remoulade

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Rodfrugtfritter
  • 4 bagekartofler
  • 4 persillerødder
  • Lidt olie
  • groft salt
Spicy kylligelår
  • 8 kyllingeunderlår
  • 2 groft salt
  • 2 spsk brun farin
  • 2 tsk mild paprika
  • 2 tsk tørret oregano
  • 0.5 tsk cayennepeber
Tilbehør
  • remoulade
  • Evt. blandet salat

Sådan gør du

  • 1.
    Tænd ovnen på 200 grader.

  • 2.
    Skræl rodfrugterne og skær dem i både. Vend dem med lidt olie og salt og bred dem ud på bagepapir på en bageplade.

  • 3.
    Bag dem i den varme ovn i 30-40 minutter. Afslut gerne med grill.

  • 4.
    Hak evt. det yderste led af kyllingelårene.

  • 5.
    Bland farin, salt, paprika, oregano og cayennepeber og gnid det på kyllingen.

  • 6.
    Steg kyllingen i den varme ovn i ca. 30 minutter, eller til de er gyldne og gennemstegte.

  • 7.
    Servér kyllingelår, rodfrugter og remoulade og giv gerne salat til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11837 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
511 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 28 %8.4 g
Kulhydrat: 33.8 %10.2 g
Fedt: 38.2 %5.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;