4 personer
4 bagekartofler
4 persillerødder
Lidt olie
Lidt salt
8 kyllingeunderlår
Salt
2 spsk. brun farin
2 tsk. Salt
2 tsk. Paprika
2 tsk. tørret oregano
2 knsp. Cayennepeber
Tilbehør:
Graasten remoulade
Evt. salat
Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl rodfrugterne og skær dem i både. Vend dem med lidt olie og salt og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Bag dem i den varme ovn i 30-40 minutter. Afslut gerne med grill.
Hak evt. det yderste led af kyllingelårene. Bland farin, salt, paprika, oregano og cayennepeber og gnid det på kyllingen. Steg kyllingen i den varme ovn i ca. 30 minutter, eller til de er gyldne og gennemstegte.
Servér kyllingelår, rodfrugter og remoulade og giv gerne salat til.