Spicy kyllingelår med rodfrugtfritter og remoulade

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 bagekartofler

4 persillerødder

Lidt olie

Lidt salt

8 kyllingeunderlår

Salt

2 spsk. brun farin

2 tsk. Salt

2 tsk. Paprika

2 tsk. tørret oregano

2 knsp. Cayennepeber
 

Tilbehør:

Graasten remoulade

Evt. salat

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader.

Skræl rodfrugterne og skær dem i både. Vend dem med lidt olie og salt og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Bag dem i den varme ovn i 30-40 minutter. Afslut gerne med grill.

Hak evt. det yderste led af kyllingelårene. Bland farin, salt, paprika, oregano og cayennepeber og gnid det på kyllingen. Steg kyllingen i den varme ovn i ca. 30 minutter, eller til de er gyldne og gennemstegte.

Servér kyllingelår, rodfrugter og remoulade og giv gerne salat til.