Spicy grilled cheese sandwich med and og rødkål

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8 skiver sandwichbrød

2 spsk. dijonnaise

175 g revet cheddar

200 g tilberedt/syltet rødkål (rest fra julemiddag)

200 g rester af andekød og skind, plukket i mindre stykker

1 lille potte persille

1 chili

1 tsk. hele peberkorn

Sådan gør du

Smør 4 skiver brød med dijonnaise og kom halvdelen af osten på. Fordel rødkål og and henover. Hak persille og chili og drys det over. Knus peberkornene groft og drys på og kom resten af osten på. Top med de sidste 4 skiver brød og kom sandwichene i et toastjern eller rist dem på en tør pande ca. 4 min pr. side, mens du presser ned på dem med en spatel.

 

Energi pr. person: 2676KJ/639Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 12,3 g.

Kulhydrat: 30,6 g.

Fedt: 10 g.