HjemOpskrifterSpicy chokolademousse

Spicy chokolademousse

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 pasteuriserede æggehvider
  • 100 g mørk chokolade med chili
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 0.5 dl sukker
  • 1.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • mørk chokolade til pynt

Sådan gør du

  • 1.
    Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad.

  • 2.
    Pisk æggehviderne stive.

  • 3.
    Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.

  • 4.
    Pisk fløden til flødeskum.

  • 5.
    Rør chokoladen i æggesnapsen og vend halvdelen af fløden i og saml ingredienserne.

  • 6.
    Vend resten af fløden og de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.

  • 7.
    Smag moussen til og stil på køl, til den har sat sig.

  • 8.
    Pynt med grofthakket Marabou Prémium Chili lige inden servering.

  • 9.
    Udvid dit chokolademousse-repertoire med Marabous eksklusive mørke Prémium chokolader fyldt med fx Cocoa Coconut 70 % eller Marabou Orange 70 %, hvis din chokolademousse ikke skal være spicy hver gang!.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5711 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1495 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 5.9 %5.2 g
Kulhydrat: 32.7 %28.7 g
Fedt: 61.4 %24.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;