HjemOpskrifterSpansk kylling med kikærter, blomkål og chorizo

Spansk kylling med kikærter, blomkål og chorizo

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 3 tsk paprika
  • 1 fed hvidløg
  • 4 hele kyllingelår
  • 100 g chorizopølser (hel eller i skiver)
  • 1 rødløg
  • 0.5 blomkål
  • 250 g cherrytomater
  • 2 dåser kogte kikærter
    pynt:
    • 1 dl bredbladet persille

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Bland olivenolie med lidt salt og peber, 1 tsk. paprika og knust hvidløg og gnid kyllingen ind i det.

    • 2.
      Skær chorizo i tern og rødløg i smalle både.

    • 3.
      Del blomkål i buketter.

    • 4.
      Hæld vandet fra kikærterne og vend dem med resten af paprikaen, chorizo, løg, blomkål og tomater og fordel i et ovnfast fad.

    • 5.
      Læg kyllingen oven på og steg det hele i ovnen i 40 min. ved 200°C.

    • 6.
      Pynt med hakket persille.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    7513 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    488 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 2.6 g
    Protein: 28.6 %8.2 g
    Kulhydrat: 23.2 %6.7 g
    Fedt: 48.2 %6.3 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;