Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Spansk kylling med kikærter, blomkål og chorizo

Bedømmelse (2)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

3 tsk. paprika

1 fed hvidløg

4 hele kyllingelår

100 g chorizo (hel eller i skiver)

1 rødløg

½ blomkål

250 g cherrytomater

2 dåser kikærter

Pynt: 1 håndfuld bredbladet persille

Om råvarerne

Bland olivenolie med lidt salt og peber, 1 tsk. paprika og knust hvidløg og gnid kyllingen ind i det. Skær chorizo i tern og rødløg i smalle både. Del blomkål i buketter. Hæld vandet fra kikærterne og vend dem med resten af paprikaen, chorizo, løg, blomkål og tomater og fordel i et ovnfast fad. Læg kyllingen oven på og steg det hele i ovnen i 40 min. ved 200°C. Pynt med hakket persille. 

 

Energi pr. person: 2753KJ/658Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,4 g.
Kulhydrat: 5,3 g.
Fedt: 7,3 g.

Spansk kylling

Bland olivenolie med lidt salt og peber, 1 tsk. paprika og knust hvidløg og gnid kyllingen ind i det. Skær chorizo i tern og rødløg i smalle både. Del blomkål i buketter. Hæld vandet fra kikærterne og vend dem med resten af paprikaen, chorizo, løg, blomkål og tomater og fordel i et ovnfast fad. Læg kyllingen oven på og steg det hele i ovnen i 40 min. ved 200°C. Pynt med hakket persille. 

 

Energi pr. person: 2753KJ/658Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,4 g.
Kulhydrat: 5,3 g.
Fedt: 7,3 g.