Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Spaghetti med persilleolie, ærter og pinjekerner
Spaghetti med persilleolie, ærter og pinjekerner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Spaghetti
1 håndfuld stor bredbladet persille
1 fed hvidløg
1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
1 spsk citronsaft
0.5 dl olivenolie
Salt og sort peber
50 g pinjekerner
400 g tørret spaghetti
150 g sukkerærter
300 g friske eller frosne ekstrafine ærter
Tilbehør
Friskrevet pecorino & ærteskud
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Kom persille i en blender sammen med hvidløg, citronskal og -saft samt olivenolie.
2.
Krydr med lidt salt og peber og blend.
3.
Rist pinjekernerne gyldne i en tør pande i 6-8 min.
4.
Kog spaghettien al dente i velsaltet vand, og skær imens sukkerærterne i tynde strimler.
5.
De sidste to minutter af kogetiden kommes sukkerærter og ærter i vandet.
6.
Gem ½ dl af kogevandet, før det sigtes fra.
7.
Vend spaghetti og ærter sammen med de snittede sukkerærter, persilleolien og det gemte kogevand.
8.
Servér med pecorino og ærteskud.
Italiensk
Pastaret
SPISETID opskrift
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10254 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1064 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.8 g
Protein:
13.2 %
8.3 g
Kulhydrat:
55 %
34.4 g
Fedt:
31.8 %
9.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;