4 personer
1 løg
2 gulerødder
150 g knoldselleri
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
400 g hakket kylling
1 spsk. koncentreret tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
2 dl vand
1 tsk. tørret oregano
2-3 kviste frisk timian
Salt og sort peber
500 g spaghetti
Hak løget fint, og riv gulerødder og knoldselleri groft. Hak hvidløget fint. Varm olien i en sauterpande, og brun kyllingekødet, mens det hakkes i stykker med en spatel. Tilsæt løg, gulerødder, knoldselleri og hvidløg, og steg videre i 5 min. Kom tomatpuré, hakkede tomater, vand, oregano, timian samt salt og peber i, og lad saucen simre i 15 min. Servér med friskkogt spaghetti.
Energi pr. person: 2778KJ/664Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,8 g.
Kulhydrat: 21,2 g.
Fedt: 2,1 g