Spaghetti med kyllinge-rodfrugt-bolognese

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Spaghetti med kyllinge-rodfrugt-bolognese
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 løg 

2 gulerødder 

150 g knoldselleri

1 fed hvidløg 

1 spsk. olivenolie

400 g hakket kylling

1 spsk. koncentreret tomatpuré

1 dåse hakkede tomater 

2 dl vand

1 tsk. tørret oregano 

2-3 kviste frisk timian

Salt og sort peber 

500 g spaghetti

Sådan gør du

Hak løget fint, og riv gulerødder og knoldselleri groft. Hak hvidløget fint. Varm olien i en sauterpande, og brun kyllingekødet, mens det hakkes i stykker med en spatel. Tilsæt løg, gulerødder, knoldselleri og hvidløg, og steg videre i 5 min. Kom tomatpuré, hakkede tomater, vand, oregano, timian samt salt og peber i, og lad saucen simre i 15 min. Servér med friskkogt spaghetti.

 

Energi pr. person: 2778KJ/664Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7,8 g. 
Kulhydrat: 21,2 g. 
Fedt: 2,1 g