HjemOpskrifterSpaghetti med kyllinge-rodfrugt-bolognese

Spaghetti med kyllinge-rodfrugt-bolognese

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 gulerødder
  • 1 zittauerløg
  • 150 g knoldselleri
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 400 g hakket kyllingekød
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 tsk tørret oregano
  • 3 friske timiankviste
  • salt & sort peber
  • 500 g tørret spaghetti

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak løget fint, og riv gulerødder og knoldselleri groft.

  • 2.
    Hak hvidløget fint.

  • 3.
    Varm olien i en sauterpande, og brun kyllingekødet, mens det hakkes i stykker med en spatel.

  • 4.
    Tilsæt løg, gulerødder, knoldselleri og hvidløg, og steg videre i 5 min.

  • 5.
    Kom tomatpuré, hakkede tomater, vand, oregano, timian samt salt og peber i, og lad saucen simre i 15 min.

  • 6.
    Servér med friskkogt spaghetti.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11226 kj / 2683 kcal
Næringsindhold pr. 100g
586 kj / 140 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 23.1 %8.0 g
Kulhydrat: 60.9 %21.0 g
Fedt: 16 %2.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;