Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Spaghetti med grønkålspesto, mozzarella og bagte cherrytomater
Spaghetti med grønkålspesto, mozzarella og bagte cherrytomater
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
grønkålspesto
150 g grønkål
1 bæger frisk basilikum
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner, ristede
50 g parmigiano reggiano, revet groft
1 dl olivenolie
1 spsk friskpresset citronsaft
salt & sort peber
300 g cherrytomater
1 dl olivenolie
salt & sort peber
400 g tørret spaghetti
250 g friske mozzarella oste
Sådan gør du
1.
Til grønkålspesto plukkes kålen i grove stykker og kommes i en skål.
2.
Overhæld kålen med kogende vand, og sigt vandet fra.
3.
Skyl med koldt vand for at køle kålen af.
4.
Vrid vandet af kålen, og kom den i en blender eller foodprocessor sammen med basilikum, hvidløg, pinjekerner, parmesanost, olivenolie og citronsaft.
5.
Krydr med lidt salt og peber, og blend det sammen.
6.
Halvér tomaterne, og vend dem med 1 spsk. olivenolie.
7.
Krydr med lidt salt og peber, og kom dem i et ovnfast fad med bagepapir.
8.
Bages i 20 min. ved 175°C.
9.
Kog pastaen efter pakkens anvisning, og gem 1 dl af kogevandet, inden vandet sigtes fra.
10.
Vend pastaen med pesto og kogevandet, og server toppet med stykker af mozzarella og de bagte tomater.
Pastaret
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15417 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1150 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
12.7 %
8.6 g
Kulhydrat:
34.5 %
23.3 g
Fedt:
52.8 %
16.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;