HjemOpskrifterSpaghetti & meatballs – med kylling og broccolistok

Spaghetti & meatballs – med kylling og broccolistok

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 1 stok af broccoli
  • 1 lille løg
  • 3 blade frisk salvie
  • 40 g havregryn
  • 400 g hakket kyllingekød
  • 1 æg
  • salt og sort peber
  • 1 1 hel broccolistok
  • 400 g tomatsauce /pastasauce
  • 400 g tørret spaghetti
Tilbehør
  • revet parmesan - fx. parmigiano reggiano

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Kom broccoli i en foodprocessor sammen med løg, salvie og havregryn, og hak det fint.

  • 2.
    Ælt det sammen med hakket kyllingekød og æg, og krydr med salt og peber.

  • 3.
    Lad farsen trække i 10 min., og form den så til kødboller.

  • 4.
    Hæld tomatsaucen i et ovnfast fad, og læg kødbollerne over.

  • 5.
    Bag ved 200°C i 20 min.

  • 6.
    Imens koges spaghettien i letsaltet vand.

  • 7.
    Gem 1 dl af kogevandet, inden det sigtes fra, og vend pasta, sauce og kødboller sammen med det gemte kogevand.

  • 8.
    Servér med revet parmesan.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10216 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
621 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 26.9 %9.8 g
Kulhydrat: 58.8 %21.5 g
Fedt: 14.3 %2.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;