HjemOpskrifterSous vide revelsben med råkost og bagte søde kartofler

Sous vide revelsben med råkost og bagte søde kartofler

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 revelsben
  • 4 store søde kartofler
  • 1 tsk olivenolie
  • 750 bbq marinerede revelsben
dressing:
  • 150 g creme fraiche 5%
  • 1 bundt purløg
råkost:
  • 300 g gulerødder
  • 2 hjertesalat
  • 45 g sukkerærtespirer (0.5 bundt)
  • 0.5 peberfrugt
  • 200 g blomkål
  • saft fra 0.5 citron (usprøjtet)
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Gnid kartoflerne i 1 tsk olivenolie.

  • 2.
    Pak hver kartoffel ind i alufolie og bag i 45 min ved 200°C.

  • 3.
    Kom revelsben i et ovnfast fad og steg i ovn i 35 min. ved 200°C eller på grill i 35 min ved indirekte varme.

  • 4.
    Rør creme fraiche og hakket purløg sammen og smag til med salt og brug som dressing til de bagte kartofler.

  • 5.
    Riv gulerødder groft og bland med grofthakket hjertesalat, ærtespirer, peberfrugt i strimler og blomkål i tynde skiver.

  • 6.
    Vend med citronsaft, salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17606 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
555 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 19.4 %6.3 g
Kulhydrat: 39.6 %12.9 g
Fedt: 41 %6.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;