Sous vide revelsben med råkost og bagte søde kartofler

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Sous vide revelsben med råkost og bagte søde kartofler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 store søde kartofler

1 tsk olivenolie

750 g sous vide tilberedt bbq marinerede revelsben

 

Dressing:

150 g creme fraiche

1 lille bdt purløg

 

Råkost:

300 g gulerødder

2 hjertesalat

½ bdt ærtespirer

½ peberfrugt

200 g blomkål

Saft af ½ citron

Salt og peber

Sådan gør du

Gnid kartoflerne i 1 tsk olivenolie. Pak hver kartoffel ind i alufolie og bag i 45 min ved 200°C.

Kom revelsben i et ovnfast fad og steg i ovn i 35 min. ved 200°C eller på grill i 35 min ved indirekte varme.

Rør creme fraiche og hakket purløg sammen og smag til med salt og brug som dressing til de bagte kartofler.

Riv gulerødder groft og bland med grofthakket hjertesalat, ærtespirer, peberfrugt i strimler og blomkål i tynde skiver. Vend med citronsaft, salt og peber.

 

Energi pr. person: 3710KJ/886Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 7,5 g.
Fedt: 10,3 g.