Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Sous vide revelsben med råkost og bagte søde kartofler

0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 store søde kartofler

1 tsk olivenolie

750 g sous vide tilberedt bbq marinerede revelsben

 

Dressing:

150 g creme fraiche

1 lille bdt purløg

 

Råkost:

300 g gulerødder

2 hjertesalat

½ bdt ærtespirer

½ peberfrugt

200 g blomkål

Saft af ½ citron

Salt og peber

Gnid kartoflerne i 1 tsk olivenolie. Pak hver kartoffel ind i alufolie og bag i 45 min ved 200°C.

Kom revelsben i et ovnfast fad og steg i ovn i 35 min. ved 200°C eller på grill i 35 min ved indirekte varme.

Rør creme fraiche og hakket purløg sammen og smag til med salt og brug som dressing til de bagte kartofler.

Riv gulerødder groft og bland med grofthakket hjertesalat, ærtespirer, peberfrugt i strimler og blomkål i tynde skiver. Vend med citronsaft, salt og peber.

 

Energi pr. person: 3710KJ/886Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,4 g.

Kulhydrat: 7,5 g.

Fedt: 10,3 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Sous vide revelsben med råkost og bagte søde kartofler

Gnid kartoflerne i 1 tsk olivenolie. Pak hver kartoffel ind i alufolie og bag i 45 min ved 200°C.

Kom revelsben i et ovnfast fad og steg i ovn i 35 min. ved 200°C eller på grill i 35 min ved indirekte varme.

Rør creme fraiche og hakket purløg sammen og smag til med salt og brug som dressing til de bagte kartofler.

Riv gulerødder groft og bland med grofthakket hjertesalat, ærtespirer, peberfrugt i strimler og blomkål i tynde skiver. Vend med citronsaft, salt og peber.

 

Energi pr. person: 3710KJ/886Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,4 g.

Kulhydrat: 7,5 g.

Fedt: 10,3 g.