Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
OMHU produkter
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Hjem
Opskrifter
Sojastegt laks med mango- og avocadosalsa
Sojastegt laks med mango- og avocadosalsa
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
0.5 dl sojasauce
0.5 dl flydende honning
4 laksefileter med skind
mango- og avocadosalsa:
1 mangofrugt
1 stor avocado
1 lille rødløg
10 g røde chilipebre
1 dl friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
2 dl flydende honning
2 spsk friskpresset limesaft
Sådan gør du
1.
Kog sojasauce og flydende honning hurtigt op i en lille gryde og gem til senere.
2.
Skær mango, avocado og rødløg i tern, og bland det sammen med chili, koriander, flydende honning og limesaft til en salsa.
3.
Dup laksen tør med køkkenrulle.
4.
Varm en pande op med neutral olie.
5.
Steg skindsiden på laksen, og hold fisken nede med en paletkniv, så fisken bliver presset mod panden.
6.
Steg ved høj varme, til skindet er sprødt og stegt.
7.
Vend laksestykket om og steg videre, til laksen er næsten gennemstegt.
8.
Anret 4 stykker laks på en tallerken med skindsiden opad.
9.
Anret mango- og avocadosalsa ved siden af.
10.
Hæld den lune soja-honningblanding over det sprøde lakseskind lige inden servering, og nyd straks.
11.
Tip: Skindet kan godt spises.
12.
Foretrækker man laksen uden skind, skal dette først fjernes lige inden servering, da skindet holder på saften i fisken under tilberedningen.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8000 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
643 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
23.6 %
8.9 g
Kulhydrat:
31.4 %
11.9 g
Fedt:
45 %
7.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Tilgængelighedserklæring
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;