HjemOpskrifterSoja-ingefær laks med broccoli og rosenkål

Soja-ingefær laks med broccoli og rosenkål

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Laks
  • 25 g frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk sojasauce
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 spsk flydende honning
  • 1 tsk chiliflage
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 broccoli eller 400 g bimi broccoli
  • 300 g rosenkål
  • 4 laksefileter
  • 1 citron
  • 0.5 bundt forårsløg
  • 1 rød chilipeber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Riv ingefær og hvidløg, og bland det med sojasauce, olivenolie, honning, chiliflager og sesamfrø.

  • 2.
    Del broccolien i buketter, og skær rosenkål i halve.

  • 3.
    Kom begge dele i fadet, og læg laksen oven på.

  • 4.
    Hæld marinaden over, og bag retten i ovnen i 15 min. ved 200 °C.

  • 5.
    Server med citronbåde, fintsnittet forårsløg og chili.

  • 6.
    Du kan også tilføje dampede ris eller nudler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7448 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
606 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 27.8 %9.9 g
Kulhydrat: 21.5 %7.7 g
Fedt: 50.7 %8.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;