Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Snoet persillebrød med hvidhvede og øl
Snoet persillebrød med hvidhvede og øl
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
10 g gær
3 dl lunkent vand
1 dl øl
1 spsk groft salt
175 g fuldkornshvedemel
ca. 450 g hvedemel
1 bundt bredbladet persille
100 g primadonna ost
2 spsk koldpresset rapsolie
salt og sort peber
1 æg til pensling
SÅDAN GØR DU
1.
Opløs gæren i vand og øl.
2.
Tilsæt salt og hvidhvedemel og ælt hvedemelet i.
3.
Ælt dejen grundigt.
4.
Kom den i en skål og dæk med plastfolie eller et fugtigt viskestykke.
5.
Lad dejen hæve et lunt sted i 1½ time.
6.
Hak persillen fint og bland med revet ost og rapsolie.
7.
Krydr med salt og peber.
8.
Rul dejen ud til et rektangel med en tykkelse på 1 cm.
9.
Fordel persilleblandingen på dejen og rul den sammen på den lange led som en roulade.
10.
Brug en skarp kniv til at skære dejen helt igennem på den lange led så du har to lange pølser.
11.
Sno de to dejpølser omkring hinanden, put enderne ind under brødet og læg det på en bageplade med bagepapir.
12.
Lad brødet efterhæve i 45 min.
13.
Pensl med æg og bag det i 35-45 min. ved 200 °C.
SPISETID opskrift
Brød og boller
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12074 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
936 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.0 g
Protein:
13.2 %
7.3 g
Kulhydrat:
62.5 %
34.4 g
Fedt:
23.9 %
6.0 g
Alkohol:
0.4 %
0.1 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;