HjemOpskrifterSnackmuffins

Snackmuffins

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g hasselnødder
  • 100 g glutenfri havregryn
  • 2 bananer
  • 50 g chiafrø
  • 20 g loppefrøskaller
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g hakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 2 æg
  • 2 spsk honning

Sådan gør du

  • 1.
    Blend havregryn og nødder til mel i en minihakker.

  • 2.
    Blend bananerne til mos.

  • 3.
    Rør alle ingredienser sammen i en skål, og kom dejen op i små muffinsforme af silikone.

  • 4.
    Bag dem i ovnen ved 180˚C varmluft i ca. 18-20 min.

  • 5.
    Lad dem køle af.

  • 6.
    Dekorer dem evt. med mørk chokolade, hvis de skal være ekstra lækre.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6646 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
992 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 7.0 g
Protein: 9 %5.2 g
Kulhydrat: 45.8 %26.7 g
Fedt: 45.2 %12.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;