HjemOpskrifterSildesalat med kartofler og urtevinaigrette

Sildesalat med kartofler og urtevinaigrette

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 250 g aspargeskartofler, kogte og pillede
  • 2 forårsløg
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 håndfuld persille
  • 1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 tsk dijonsennep
  • 3 marinerede sild
  • salt
  • sort peber
  • rugbrød og smilende æg

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Skær kartoflerne i små tern og skær forårsløg i tynde skiver.

  • 2.
    Hak dild og persille groft.

  • 3.
    Rør en dressing sammen af citronskal, æblecidereddike, olivenolie og dijonsennep.

  • 4.
    Smag til med salt og peber.

  • 5.
    Vend kartofler, forårsløg og krydderurter sammen med dressingen.

  • 6.
    Dup silden tør med køkkenrulle og skær den i mindre stykker.

  • 7.
    Vend silden sammen med kartoflerne og servér sildesalaten på rugbrød med smilende æg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4256 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
771 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 8.8 %4.0 g
Kulhydrat: 29.1 %13.2 g
Fedt: 62.1 %13.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;