Sild med rygeost og bacon

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

50 g creme fraiche 18 %

50 g mayonnaise

50 g rygeost

1 spsk. citronsaft

1 + 1 spsk. klippet purløg

2 spsk. hakket dild

Salt og sort peber

75 g bacon i tern

200 g marinerede sild

Sådan gør du

Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, rygeost og citronsaft. Kom 1 spsk. purløg og 2 spsk. dild i og smag til med salt og peber. Steg bacon sprød i en tør pande. Tag
sildene op af marinaden og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær dem i mindre stykker og vend dem i dressingen. Lad gerne sildene trække i køleskabet et par timer
eller natten over. Servér med et drys af bacon og purløg.

 

Energi pr. person: 1142KJ/273Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g.
Kulhydrat: 11,1 g.
Fedt: 22,5 g.