HjemOpskrifterSild med rygeost og bacon

Sild med rygeost og bacon

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g mayonnaise
  • 50 g creme fraiche 18%
  • 50 g rygeost
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk klippet purløg
  • 2 spsk hakket dild
  • salt og sort peber
  • 75 g bacontern
  • 200 g marinerede sildefileter

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, rygeost og citronsaft.

  • 2.
    Kom 1 spsk. purløg og 2 spsk. dild i og smag til med salt og peber.

  • 3.
    Steg bacon sprød i en tør pande.

  • 4.
    Tag sildene op af marinaden og dup dem tørre med køkkenrulle.

  • 5.
    Skær dem i mindre stykker og vend dem i dressingen.

  • 6.
    Lad gerne sildene trække i køleskabet et par timer eller natten over.

  • 7.
    Servér med et drys af bacon og purløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4963 kj / 1186 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1103 kj / 264 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 13.1 %8.5 g
Kulhydrat: 14.2 %9.2 g
Fedt: 72.7 %21.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;