Sesamdeller og grønt på grillspyd

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Sesamdeller
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

450 g hakket svinekød

1 tsk. salt

2 fed finthakket hvidløg

1 æg

1 spsk. mel

1 dl hakket koriander

25 g smør til stegning

2 spsk. chilisauce

1 dl sesamfrø

8 trægrillspyd

1 squash i mundrette stykker

2 rødløg i både

3 peberfrugter i forskellige farver i store tern

Sådan gør du

Læg trægrillspyd i vand i 10 minutter.

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 minut til farsen er sej. Tilsæt hvidløg, æg og mel.

Rør farsen godt sammen og vend det hakkede koriander i. Form 24 små kugler og steg dem gyldne på alle sider på en pande med smør i ca. 4 minutter.

Pensl dem med chilisauce og vend dem i sesamfrø. Fordel sesamdellerne, squash, rødløg og peberfrugt på grillspyddene, og grill dem ca. 2 minutter på hver side.

 

Energi pr. person: 1664 Kj/  396 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g.
Kulhydrat: 4,5 g.
Fedt: 6,0 g.