HjemOpskrifterSesamdeller og grønt på grillspyd

Sesamdeller og grønt på grillspyd

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 450 g hakket svinemørbrader
  • 1 tsk salt
  • 2 finthakket fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 dl hakket friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
  • 25 g smør til stegning
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 dl sesamfrø
  • 8 grillspyd
  • 1 grøn squash
  • 2 rødløg
  • 3 peberfrugter

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Læg trægrillspyd i vand i 10 minutter.

  • 2.
    Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 minut til farsen er sej.

  • 3.
    Tilsæt hvidløg, æg og mel.

  • 4.
    Rør farsen godt sammen og vend det hakkede koriander i.

  • 5.
    Form 24 små kugler og steg dem gyldne på alle sider på en pande med smør i ca. 4 minutter.

  • 6.
    Pensl dem med chilisauce og vend dem i sesamfrø.

  • 7.
    Fordel sesamdellerne, squash, rødløg og peberfrugt på grillspyddene, og grill dem ca. 2 minutter på hver side.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5253 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
412 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 38.2 %9.3 g
Kulhydrat: 20 %4.9 g
Fedt: 41.8 %4.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;