Sensommersalat med majs og chipotledressing

fork and spoon
Salater
clock
30-60 min
Sensommer salat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

6 majskolber

200 g cherrytomater på stilk
1 tsk olivenolie

1 rødløg
1 lime

2 dl koriander

100 g fetaost

 

Chipotledressing:

1 lille fed hvidløg
3 spsk ketchup
1 spsk chipotle chiliflager
1 spsk røget paprika
1 tsk spidskommen
1 tsk olivenolie
0,5 tsk friskkværnet sort peber
0,5 tsk salt

Sådan gør du

Start med chipotledressingen: Riv et fed hvidløg, og bland det med ketchup, chipotle chiliflager, røget paprika, spidskommen, olivenolie, friskkværnet sort peber og salt.

Kog majskolber i vand, til de er møre, og lad dem køle af. Kom cherrytomaterne på en bageplade med olivenolie, og tilbered dem i ovnen i cirka 10-15 minutter ved 200°C. Skær rødløg i både, skær majsene af kolben og bland begge dele med chipotledressing. Skær lime i både.

Servér salaten med ovnbagte cherrytomater, grofthakket koriander, limebåde og smuldret fetaost.

Energi pr. person: 1351 kJ / 321 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4 g
Kulhydrat: 14 g

Fedt: 5 g