HjemOpskrifterSensommersalat med majs og chipotledressing
Sensommersalat med majs og chipotledressing
Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
6 majskolber
200 g cherrytomater på stilk
1 tsk olivenolie
1 rødløg
1 limefrugt
2 dl frisk koriander
100 g feta
Chipotledressing
1 fed hvidløg
3 spsk tomatketchup
1 spsk chipotle chiliflage
1 spsk røget paprika
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk olivenolie
0.5 tsk friskkværnet peber
0.5 tsk salt
Sådan gør du
1.
Start med chipotledressingen: Riv et fed hvidløg, og bland det med ketchup, chipotle chiliflager, røget paprika, spidskommen, olivenolie, friskkværnet sort peber og salt.
2.
Kog majskolber i vand, til de er møre, og lad dem køle af.
3.
Kom cherrytomaterne på en bageplade med olivenolie, og tilbered dem i ovnen i cirka 10-15 minutter ved 200°C.
4.
Skær rødløg i både, skær majsene af kolben og bland begge dele med chipotledressing.
5.
Skær lime i både.
6.
Servér salaten med ovnbagte cherrytomater, grofthakket koriander, limebåde og smuldret fetaost.