Vi har flere opskrifter
Gå på opdagelse i vores over 2.000 opskrifter. Velbekomme!
Få mad-inspirationVi præsenterer seks skønne opskrifter i samarbejde med michelinkokken Jonathan Berntsen. Det er klassiske retter, som Jonathan har tilført sit eget tvist, og som du kan lave i dit eget køkken. De gode råvarer? Dem finder du selvfølgelig i din lokale MENY.
Dette er Jonathans nemme fortolkning af en fransk tarte tatin – vel at mærke i den salte udgave med løg. Det er netop tilberedningen af løgene, som på én gang gør Jonathans udgave velsmagende og nem.
Hønsefrikassé er en nem og sommerlig ret, som er allerbedst med årstidens friske grøntsager. Når kyllingen koges, kan du udnytte alt kødet og undgå madspild. På den måde har du mad til to dage i en kylling.
En herlig ret, fyldt med skønne grøntsager. Som kronen på værket toppes den med stracciatella lavet på bøffelmælk samt sprøde salater. Det forvandler ratatouillen fra tilbehør til selvstændig ret.
Cassoulet er en rustik ret fra det franske bondekøkken og den ultimative comfort food. Jonathans tvist er at tilføje gode grøntsager, så du får en lidt grønnere udgave – og bevarer den dybe og fyldige smag.
De fyldte pastaer ”cappelletti” er skønne at spise og nemmere at lave, end man lige tror. Og ved at erstatte den traditionelle sauce med grøntsager, får du en ret, som er lettere i sit udtryk.
Den krydrede fiskesuppe fra Marseille er en ægte klassiker. Prøv Jonathans udgave, hvor hans tvist er at bruge skaldyrsfond fra REDUCED. Det skærer med et snuptag tre timer af tilberedningstiden.
Jonathan Berntsen er køkkenchef og medejer på den 1-stjernede michelin-restaurant, The Samuel, i Hellerup.I mere end 10 år har han holdt en af de eftertragtede michelin-stjerner og er specielt anerkendt for sin sydeuropæiske stil og ligeledes store kærlighed til vin.
Jonathan har mere end 20 års erfaring inden for gastronomien og startede sin rejse i det sydfranske, hvor han dygtiggjorde sig hos nogle af de bedste kokke. Det giver næsten sig selv, at Jonathan går meget op i gode råvarer og fremragende håndværk. Som kok har han prøvet at spise det meste, men de sydeuropæiske retter vender han altid tilbage til, og du kan finde opskrifterne her på siden.
Bliv inspireret til hverdag og fest blandt vores store udvalg af ospkrifter