HjemOpskrifterSennepsbagt torsk med smørsauteret spinat

Sennepsbagt torsk med smørsauteret spinat

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 torskefileter uden skind
  • 1 dl bredbladet persille
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 400 g frisk spinat
  • 50 g smør
  • 2 spsk friskpresset citronsaft + ekstra til servering

Sådan gør du

  • 1.
    Læg torsken i et ovnfast fad.

  • 2.
    Hak persillen fint, og rør den sammen med sennep og olivenolie.

  • 3.
    Krydr med lidt salt og peber, og smør blandingen på toppen af fisken.

  • 4.
    Bag fisken i 12 min. ved 175°C.

  • 5.
    Skyl spinaten, og lad den dryppe af i et dørslag.

  • 6.
    Smelt smørret i en stor pande, og kom spinat i.

  • 7.
    Sautér, til spinaten falder sammen.

  • 8.
    Krydr med salt og peber, og kom citronsaft i.

  • 9.
    Anret fisken oven på spinaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2513 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
463 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 10.8 %2.9 g
Kulhydrat: 5.4 %1.5 g
Fedt: 83.8 %10.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;