Vask og tør de andre citrusfrugter, og skær dem i både.
3.
Sterilisér et sylteglas, og kom en skefuld salt i bunden.
4.
Kom et lag frugt i, og drys med salt.
5.
Gentag med to lag mere – mas frugten sammen undervejs, så noget af saften presses ud.
6.
Hæld den pressede citronsaft over (du kan også komme skallen fra den pressede citron i sammen med resten – skær den blot i både).
7.
Sørg for at citrusfrugterne er dækket af væde.
8.
Kom låget på, og lad det stå et mørkt sted i 2-3 dage.
9.
Tjek glasset hver dag, og pres frugten ned under væden, hvis det er nødvendigt.
10.
Flyt så glasset til køleskabet, og lad det stå i 2-3 uger.
11.
Ryst det et par gange undervejs.
12.
Væden bliver uklar, pga. de gavnlige mælkesyrebakterier, der dannes under fermentering.
13.
Brug de saltede citroner og lime som krydderi i marokkanske/libanesiske retter, finthakket i dip og dressing, eller som friskt tilbehør til kød og fisk.