Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Salatbowle med persillehummus, hasselbackkartofler og fetaost
Salatbowle med persillehummus, hasselbackkartofler og fetaost
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salat
200 g broccolini
100 g hjertesalat
100 g babyspinatblade
100 g radiser
saften af 0.5 citron (usprøjtet)
1 spsk hvidvinseddike
3 spsk olivenolie
friskkværnet peber
1 dl granatæble
100 g Puck® salatost i blok
hasselbackkartofler
800 g kartofler
1 spsk olivenolie
1 tsk paprika
1 tsk tørret chiliflage
0.5 friskkværnet peber
0.5 tsk salt
persillehummus
1 dl hakket dansk økologisk kruspersille
2 g babyspinatblade
1 dåse kogt kikært drænet (240 g pr. dåse)
1 fed hvidløg
1 tsk stødt spidskommen
saften af 0.5 citron (usprøjtet)
2 spsk tahin
2 spsk vand
3 spsk olivenolie
0.5 tsk salt
SÅDAN GØR DU
1.
Start med hasselbackkartofler: Vask og skrub kartoflerne.
2.
Skær tynde skiver ned gennem hver kartoffel, dog ikke helt igennem.
3.
Læg kartoflerne på en bageplade, og pensl dem med olivenolie.
4.
Drys med paprika, chiliflager, kværnet peber og salt.
5.
Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 50 minutter.
6.
Blend alle ingredienser til persillehummussen i en foodprocessor, til massen har en ensartet konsistens.
7.
Smag til med salt og citronsaft.
8.
Skær enderne af aspargesbroccoliene.
9.
Kog dem i saltet vand i ca. 2 minutter, og skyl dem derefter i koldt vand.
10.
Skyl og slyng hjertesalat og babyspinat.
11.
Snit hjertesalaten i strimler.
12.
Rens og halvér radiser.
13.
Bland citronsaft, hvidvinseddike, olivenolie og kværnet sort peber til en dressing.
14.
Hæld den over salatblandingen.
15.
Smuldr fetaost med en gaffel.
16.
Servér salaten i en skål med persillehummus, hasselbackkartofler, aspargesbroccoli og radiser.
17.
Top salaten med smuldret fetaost og granatæblekerner.
Grøntsager
Salater
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13654 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
668 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.9 g
Protein:
9.8 %
3.9 g
Kulhydrat:
40.1 %
15.7 g
Fedt:
50.1 %
9.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;