HjemOpskrifterSalat med rucola, avocado og pinjekerner

Salat med rucola, avocado og pinjekerner

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g rucolasalat
  • 1 dl tørrede røde linser
  • 2 moden avocadoer
  • 2 appelsiner i tern
  • 30 g pinjekerner, ristede
  • salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
  • g basilikumpesto, efter eget valg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog røde linser efter anvisning og kom dem i en sigte.

  • 2.
    Skyl med koldt vand og lad dem afdryppe.

  • 3.
    Skyl rucola og slyng det for vand.

  • 4.
    Flæk avocado og pil skallen af, skæres i mindre stykker.

  • 5.
    Skær skallen af appelsinerne og skær dem i tern.

  • 6.
    Rist pinjekernerne ved svag varme på en pande til de er gyldne.

  • 7.
    Anret i portioner eller på et stort fad, røde linser, rucola, avocado, appelsintern og pinjekerner.

  • 8.
    Krydr med salt og peber.

  • 9.
    Servér med grøn pesto.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4659 kj / 1113 kcal
Næringsindhold pr. 100g
572 kj / 137 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.6 g
Protein: 13.3 %4.5 g
Kulhydrat: 35.4 %11.9 g
Fedt: 51.3 %7.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;