Salat med rucola, avocado og pinjekerner

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


1 dl røde linser

100 g. rucola

2 stk. moden avocado

2 appelsiner i tern

30 g. pinjekerner, ristede

salt og kværnet peber



Tilbehør:

Grøn pesto

Sådan gør du

Kog røde linser efter anvisning og kom dem i en sigte. Skyl med koldt vand og lad dem afdryppe.
Skyl rucola og slyng det for vand. Flæk avocado og pil skallen af, skæres i mindre stykker. Skær skallen af appelsinerne og skær dem i tern. Rist pinjekernerne ved svag varme på en pande til de er gyldne.
Anret i portioner eller på et stort fad, røde linser, rucola, avocado, appelsintern og pinjekerner.
Krydr med salt og peber. Servér med grøn pesto.