HjemOpskrifterSalat med rucola, avocado og pinjekerner

Salat med rucola, avocado og pinjekerner

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g rucolasalat
  • 1 dl tørret rød linse
  • 2 moden avocadoer
  • 2 appelsiner i tern
  • 30 g pinjekerner, ristede
  • salt og friskkværnet peber
    Tilbehør:
    • basilikumpesto, efter eget valg

    Sådan gør du

    • 1.
      Kog røde linser efter anvisning og kom dem i en sigte.

    • 2.
      Skyl med koldt vand og lad dem afdryppe.

    • 3.
      Skyl rucola og slyng det for vand.

    • 4.
      Flæk avocado og pil skallen af, skæres i mindre stykker.

    • 5.
      Skær skallen af appelsinerne og skær dem i tern.

    • 6.
      Rist pinjekernerne ved svag varme på en pande til de er gyldne.

    • 7.
      Anret i portioner eller på et stort fad, røde linser, rucola, avocado, appelsintern og pinjekerner.

    • 8.
      Krydr med salt og peber.

    • 9.
      Servér med grøn pesto.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    4833 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    593 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 3.0 g
    Protein: 13.6 %4.7 g
    Kulhydrat: 30.8 %10.7 g
    Fedt: 55.6 %8.9 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;