Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Salat af grønkål, gule beder, saltmandler og croutoner

Bedømmelse (2)
0-30 min
9 personer

Ingredienser

Saft fra 2 appelsiner
Saft fra 1 citron
500 g hakket grønkål
3 stk. store gule beder
100 g ristede saltmandler
½ dl rapsolie
½ pk. krydderurtecroutoner

Om råvarerne

Pres appelsinsaft og citronsaft ned i en lille skål. Skyl grønkål og dup det tørt med køkkenrulle. Skræl de gule beder, del dem i kvarte og skær dem i tynde skiver. Vend grønkål, gule beder, saltmandler og rapsolie sammen i en skål og hæld citrussaften over. Top med krydderurtecroutoner.

 

Energi pr. person: 565 kJ/134,5 kcal
Næringsindhold pr 100 g
Protein: 4,3 g
Fedt: 9,3 g
Kulhydrat: 10,8

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Månedens salat

Pres appelsinsaft og citronsaft ned i en lille skål. Skyl grønkål og dup det tørt med køkkenrulle. Skræl de gule beder, del dem i kvarte og skær dem i tynde skiver. Vend grønkål, gule beder, saltmandler og rapsolie sammen i en skål og hæld citrussaften over. Top med krydderurtecroutoner.

 

Energi pr. person: 565 kJ/134,5 kcal
Næringsindhold pr 100 g
Protein: 4,3 g
Fedt: 9,3 g
Kulhydrat: 10,8