Salat af grønkål, gule beder, saltmandler og croutoner

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Månedens salat
Del med en ven

Ingredienser

9 personer

Saft fra 2 appelsiner
Saft fra 1 citron
500 g hakket grønkål
3 stk. store gule beder
100 g ristede saltmandler
½ dl rapsolie
½ pk. krydderurtecroutoner

Sådan gør du

Pres appelsinsaft og citronsaft ned i en lille skål. Skyl grønkål og dup det tørt med køkkenrulle. Skræl de gule beder, del dem i kvarte og skær dem i tynde skiver. Vend grønkål, gule beder, saltmandler og rapsolie sammen i en skål og hæld citrussaften over. Top med krydderurtecroutoner.

 

Energi pr. person: 565 kJ/134,5 kcal
Næringsindhold pr 100 g
Protein: 4,3 g
Fedt: 9,3 g
Kulhydrat: 10,8