HjemOpskrifterSalat af blomkål, syltede rødløg og rosmarin

Salat af blomkål, syltede rødløg og rosmarin

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g blomkål
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 100 g syltede rødløg
  • 100 g peanuts
  • 2 tsk flydende rosmarin
  • 50 g rugbrødschips med salt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skyl blomkål, pluk i buketter og snit dem fint, fx på et mandolinjern.

  • 2.
    Skyl og slyng bredbladet persille og hak det fint.

  • 3.
    Dræn syltede rødløg.

  • 4.
    Vend blomkål, peanuts, bredbladet persille og syltede rødløg sammen med flydende rosmarin.

  • 5.
    Top med rugbrødschips.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4361 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
645 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.2 g
Protein: 14.5 %5.5 g
Kulhydrat: 24.1 %9.1 g
Fedt: 61.4 %10.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;