Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Salat af blomkål, syltede rødløg og rosmarin

Bedømmelse (9)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

400 g blomkål

1 dl hakket bredbladet persille

100 g syltede rødløg

100 g peanuts

1 spsk flydende rosmarin

50 g rugbrødschips

Om råvarerne

 

Skyl blomkål, pluk i buketter og snit dem fint, fx på et mandolinjern. Skyl og slyng bredbladet persille og hak det fint. Dræn syltede rødløg. Vend blomkål, peanuts, bredbladet persille og syltede rødløg sammen med flydende rosmarin. Top med rugbrødschips.

 

Energi pr. person: 977 kJ/233 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Fedt: 9,0 g
Kulhydrat: 7,0 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Salat af blomkål, syltede rødløg og rosmarin

 

Skyl blomkål, pluk i buketter og snit dem fint, fx på et mandolinjern. Skyl og slyng bredbladet persille og hak det fint. Dræn syltede rødløg. Vend blomkål, peanuts, bredbladet persille og syltede rødløg sammen med flydende rosmarin. Top med rugbrødschips.

 

Energi pr. person: 977 kJ/233 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Fedt: 9,0 g
Kulhydrat: 7,0 g