Salat af blomkål, syltede rødløg og rosmarin

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Salat af blomkål, syltede rødløg og rosmarin
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g blomkål

1 dl hakket bredbladet persille

100 g syltede rødløg

100 g peanuts

1 spsk flydende rosmarin

50 g rugbrødschips

Sådan gør du

 

Skyl blomkål, pluk i buketter og snit dem fint, fx på et mandolinjern. Skyl og slyng bredbladet persille og hak det fint. Dræn syltede rødløg. Vend blomkål, peanuts, bredbladet persille og syltede rødløg sammen med flydende rosmarin. Top med rugbrødschips.

 

Energi pr. person: 977 kJ/233 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Fedt: 9,0 g
Kulhydrat: 7,0 g