Salat med asparges, rødløg og skovsyre

0-30 min
9 personer

Ingredienser

5 bdt asparges
3 stk nye rødløg
1 pk napolitanasalat
1 potte skovsyre
5 spsk oliedressing

Om råvarerne

Snit asparges i tynde strimler à ca. 2-3 cm. Snit rødløg i tynde både og klip skovsyren fri fra rødder. Vend asparges, rødløg, skovsyre og napolitanasalat sammen med oliedressing. Anret salaten i en stor skål med lidt asparges, rødløg og skovsyre på toppen.

 

Energi pr. person: 172 KJ / 41 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,8 g
Fedt: 1,6 g
Kulhydrat: 5,9 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Salat med asparges, rødløg og skovsyre

Snit asparges i tynde strimler à ca. 2-3 cm. Snit rødløg i tynde både og klip skovsyren fri fra rødder. Vend asparges, rødløg, skovsyre og napolitanasalat sammen med oliedressing. Anret salaten i en stor skål med lidt asparges, rødløg og skovsyre på toppen.

 

Energi pr. person: 172 KJ / 41 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,8 g
Fedt: 1,6 g
Kulhydrat: 5,9 g