4 personer
1 fed hvidløg
1 spsk ingefær
2 peberfrugter
1 spidskål
2 spsk neutral olie
500 g skinketern
100 g bønnespirer
1,5 dl hoisin sauce
1 dl hakkede peanuts
1 spsk ristede sesamfrø
1 bundt frisk koriander
Riv hvidløg og ingefær fint, og snit peberfrugt og spidskål i tykke strimler. Kom olie, hvidløg og ingefær i en rygende varm wok eller en stor stegepande. Tilsæt skinketern og brun dem godt af, og tilsæt nu spidskål, peberfrugt og bønnespirer. Vend det hele sammen med hoisin sauce.
Servér wokretten med hakkede peanuts, ristede sesamfrø og frisk koriander. Velbekomme!
Energi pr. person: 2146 kJ / 511 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g
Kulhydrat: 6,5 g
Fedt: 4 g