Rullesteg med salvie, gedeost og abrikos med moste søde kartofler

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Rullesteg
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

1200 g svineslag
150 g gede-friskost
10 blade frisk salvie
100 g tørrede abrikoser
Salt og sort peber
1 spsk olivenolie
1 kg søde kartofler
250 g creme fraiche 9%

Sådan gør du

Læg svineslaget på et stort skære-bræt og smør gedeosten ud på indersiden. Hak salvie og abrikoser og fordel dem over. Krydr med salt og peber. Rul kødet sammen som en rullepølse og bind det sammen med kødsnor. Varm olien i en pande og brun stegen på alle sider. Varm ovnen op til 200° C. Kom stegen i en stegeso og bag den i 2 timer. Skræl imens kartoflerne og skær dem i grove stykker. Kog dem helt møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe lidt af. Mos dem så og rør creme fraiche i. Smag til med salt og peber.

Energifordeling pr. person: KJ2902/693Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 9,7 g.

Kulhydrat: 9 g.

Fedt: 9,7 g.