HjemOpskrifterRugknækbrød med blandede frø og knust peber

Rugknækbrød med blandede frø og knust peber

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

1 plade
Ingredienser
  • 100 g hvedemel
  • 100 g groft rugmel
  • 25 g sesamfrø
  • 50 g græskarkerner
  • 25 g hørfrø
  • 0.5 tsk knuste sort peberkorn
  • 2 tsk flagesalt
  • 0.5 dl olivenolie
  • 1.5 dl vand

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Bland hvedemel, rugmel, sesamfrø, græskarkerner, hørfrø, peber og salt sammen med olivenolie og vand.

  • 2.
    Smør dejen tyndt ud på en bageplade med bagepapir på.

  • 3.
    Skær den ubagte dej i firkanter, så den er nem at knække i stykker bagefter.

  • 4.
    Bag knækbrødet i 20-30 min. ved 150 °C.

  • 5.
    Lad knækbrødene køle af og bræk dem så i stykker.

  • 6.
    Opbevares i en lufttæt beholder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6406 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1264 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 7.5 g
Protein: 11 %8.2 g
Kulhydrat: 36.3 %26.9 g
Fedt: 52.7 %18.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;