Ruccolasalat me d blomkål, figner og krydderurtedressing

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Rucolasalat med blomkål, figner og krydderurtedressing
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

350 g blomkål

8 friske figner

100 g renset rucolasalat

50 g pinjekerner

16 skiver bresaola

 

Krydderurtedressing:

2 spsk flydende basilikum-krydderurt

2 spsk olivenolie

1 spsk hvidvinseddike

Salt og kværnet sort peber

250 g groft brød

Sådan gør du

Skær blomkål i tynde skiver og figner i kvarte. Anret rucolasalat og snittet blomkål lagvis på et stort fad. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Fordel pinjekerner, bresaola og figner på salaten.

Pisk flydende basilikum-krydderurt sammen med olivenolie og hvidvinseddike. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Hæld dressingen over salaten og servér med brød.

 

Energi pr. person: 1841 kJ /438 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 16 g