HjemOpskrifterRuccolasalat me d blomkål, figner og krydderurtedressing

Ruccolasalat me d blomkål, figner og krydderurtedressing

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 350 g blomkål
  • 8 friske figner
  • 100 g renset rucolasalat
  • 50 g pinjekerner
  • 16 skiver bresaola - lufttørret okseinderlår
krydderurtedressing:
  • 1 cl flydende basilikum
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g groft brød

Sådan gør du

  • 1.
    Skær blomkål i tynde skiver og figner i kvarte.

  • 2.
    Anret rucolasalat og snittet blomkål lagvis på et stort fad.

  • 3.
    Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.

  • 4.
    Fordel pinjekerner, bresaola og figner på salaten.

  • 5.
    Pisk flydende basilikum-krydderurt sammen med olivenolie og hvidvinseddike.

  • 6.
    Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

  • 7.
    Hæld dressingen over salaten og servér med brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6577 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
483 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.7 g
Protein: 11.4 %3.3 g
Kulhydrat: 48.5 %13.8 g
Fedt: 40.1 %5.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;