HjemOpskrifterRødspættefileter med rasp & dild

Rødspættefileter med rasp & dild

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

  • ½ dl mælk
  • 8 små rødspættefileter
  • 1 dl pankorasp
  • 1 dl finthakket dild
  • groft salt
  • friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Drys rødspætterne med salt og peber og vend i mælk og derefter med et fast tryk i paneringn.

  • 2.
    Smelt smørret på en pande og lad det bruse af.

  • 3.
    Læg så rødspættefileterne på og steg dem ca. 3 minutter på hver side.

  • 4.
    Hold dem lune i ovnen ved 75 grader.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3788 kj / 905 kcal
Næringsindhold pr. 100g
551 kj / 132 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 33.9 %11.0 g
Kulhydrat: 58 %18.8 g
Fedt: 8.1 %1.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;