HjemOpskrifterRødspætte med majssalsa

Rødspætte med majssalsa

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.25 tsk tørret chiliflage
  • 600 g rødspættefileter
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 3 majskolber
  • 200 g blommetomater
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • olie
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rødspættefileterne fordeles i 4 portioner.

  • 2.
    Hver portion lægges midt på et stykke smurt stanniol.

  • 3.
    Krydres med salt og peber samt en skive citron, evt. lidt knust hvidløg.

  • 4.
    Læg en smørklat øverst på hver portion eller dryp med lidt olie.

  • 5.
    Fold stanniolet om fisken til en pakke.

  • 6.
    Læg dem på grillen i ca. 5 min. afhængig af tykkelse.

  • 7.
    Majssalsa: Trim majskolberne og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 8.
    Skær kerne fra kolberne med en skarp kniv og kom dem i en skål.

  • 9.
    Skær tomaterne i små tern, snit basilikummen i strimler og hak hvidløget fint.

  • 10.
    Rør sammen og tilsæt chili, citronsaft, lidt olie, salt og peber.

  • 11.
    Lad salsaen trække 5 min. og smag så til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7089 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
430 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 49.2 %12.5 g
Kulhydrat: 41.6 %10.5 g
Fedt: 9.2 %1.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;