Rødspætte med majssalsa

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
rodspaette_majssalsa
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 g rødspættefilet

¼ tsk chiliflager 1 spsk citronsaft

3 majskolber

200 g blommetomater

½ bundt basilikum 1 fed hvidløg

Olie

Salt og peber

Sådan gør du

Rødspættefileterne fordeles i 4 portioner. Hver portion lægges midt på et stykke smurt stanniol. Krydres med salt og peber samt en skive citron, evt. lidt knust hvidløg. Læg en smørklat øverst på hver portion eller dryp med lidt olie. Fold stanniolet om fisken til en pakke.

Læg dem på grillen i ca. 5 min. afhængig af tykkelse.

Majssalsa: Trim majskolberne og kog dem møre i letsaltet vand. Skær kerne fra kolberne med en skarp kniv og kom dem i en skål. Skær tomaterne i små tern, snit basilikummen i strimler og hak hvidløget fint. Rør sammen og tilsæt chili, citronsaft, lidt olie, salt og peber.

Lad salsaen trække 5 min. og smag så til.

 

 

Energi pr. person: 1390 kJ/331 kcal Næringsindhold pr. 100 g:

Protein 10,3 g, fedt 5,9 g, kulhydrat 4,7 g