4 personer
600 g rødspættefilet
¼ tsk chiliflager 1 spsk citronsaft
3 majskolber
200 g blommetomater
½ bundt basilikum 1 fed hvidløg
Olie
Salt og peber
Rødspættefileterne fordeles i 4 portioner. Hver portion lægges midt på et stykke smurt stanniol. Krydres med salt og peber samt en skive citron, evt. lidt knust hvidløg. Læg en smørklat øverst på hver portion eller dryp med lidt olie. Fold stanniolet om fisken til en pakke.
Læg dem på grillen i ca. 5 min. afhængig af tykkelse.
Majssalsa: Trim majskolberne og kog dem møre i letsaltet vand. Skær kerne fra kolberne med en skarp kniv og kom dem i en skål. Skær tomaterne i små tern, snit basilikummen i strimler og hak hvidløget fint. Rør sammen og tilsæt chili, citronsaft, lidt olie, salt og peber.
Lad salsaen trække 5 min. og smag så til.
Energi pr. person: 1390 kJ/331 kcal Næringsindhold pr. 100 g:
Protein 10,3 g, fedt 5,9 g, kulhydrat 4,7 g