6 personer
250 g rødløg
20 g ingefær
1 spsk. rosmarin
1 spsk. solsikkeolie
1 tsk. sennepsfrø
0,25 dl æblecidereddike
0,5 dl vand
50 g rørsukker
½ tsk. groft salt
Sort peber
Skær løg i strimler, og hak ingefær og rosmarin. Varm olie i en gryde, og kom løg i. Steg i 3-4 min. og tilsæt ingefær, rosmarin og sennepsfrø. Steg videre et minut. Kom eddike, vand, rørsukker, salt og lidt sort peber i. Lad chutneyen småkoge med låget på klem i 20 min. Hæld den på et rent glas, og lad den køle af. Opbevares på køl.
Energi pr. person: 318KJ/76Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,4 g.
Kulhydrat: 16,3 g.
Fedt: 3,8 g