HjemOpskrifterRødløgschutney

Rødløgschutney

Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 250 g rødløg
  • 20 g frisk ingefær
  • 1 spsk friske rosmarinblade
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 1 tsk sennepsfrø
  • ¼ dl æblecidereddike
  • ½ dl vand
  • 50 g rørsukker
  • ½ tsk groft salt
  • sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær løg i strimler, og hak ingefær og rosmarin.

  • 2.
    Varm olie i en gryde, og kom løg i.

  • 3.
    Steg i 3-4 min. og tilsæt ingefær, rosmarin og sennepsfrø.

  • 4.
    Steg videre et minut.

  • 5.
    Kom eddike, vand, rørsukker, salt og lidt sort peber i.

  • 6.
    Lad chutneyen småkoge med låget på klem i 20 min.

  • 7.
    Hæld den på et rent glas, og lad den køle af.

  • 8.
    Opbevares på køl.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1949 kj / 466 kcal
Næringsindhold pr. 100g
466 kj / 111 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 5.1 %1.4 g
Kulhydrat: 64.5 %17.7 g
Fedt: 30.3 %3.8 g
Alkohol: 0.1 %0.0 g
;