Rødløgschutney

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Rødløgschutney
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

250 g rødløg

20 g ingefær

1 spsk. rosmarin

1 spsk. solsikkeolie

1 tsk. sennepsfrø

0,25 dl æblecidereddike

0,5 dl vand

50 g rørsukker

½ tsk. groft salt

Sort peber

Sådan gør du

Skær løg i strimler, og hak ingefær og rosmarin. Varm olie i en gryde, og kom løg i. Steg i 3-4 min. og tilsæt ingefær, rosmarin og sennepsfrø. Steg videre et minut. Kom eddike, vand, rørsukker, salt og lidt sort peber i. Lad chutneyen småkoge med låget på klem i 20 min. Hæld den på et rent glas, og lad den køle af. Opbevares på køl. 

 

Energi pr. person: 318KJ/76Kcal. 


Næringsindhold pr. 100 g:  
Protein: 1,4 g.
Kulhydrat: 16,3 g.
Fedt: 3,8 g