HjemOpskrifterRødkålssalat med granatæble, rødbede, vindruer og valnødder

Rødkålssalat med granatæble, rødbede, vindruer og valnødder

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 300 g rødbeder
  • 300 g rødkål
  • 250 g stenfri, blå vindruer uden kerner
  • 100 g granatæblekerner
  • 75 g valnødder
  • 1 håndfuld kruspersille
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk ahornsirup
  • 1 knivspids salt & sort peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Kog rødbederne i letsaltet vand i 20-40 min. afhængig af størrelsen.

  • 2.
    Lad dem køle lidt af, og gnid skindet af.

  • 3.
    Skær dem i små tern.

  • 4.
    Snit rødkålen fint, og skær vindruer i halve.

  • 5.
    Vend rødkål og vindruer sammen med rødbedetern og granatæblekerner.

  • 6.
    Kom grofthakkede valnødder og persille over sammen med rødvinseddike, olivenolie og ahornsirup.

  • 7.
    Krydr med salt og peber, og vend det godt sammen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6382 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
555 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.1 g
Protein: 5.2 %1.7 g
Kulhydrat: 35.1 %11.5 g
Fedt: 59.7 %8.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;