Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Rodfrugtrøsti med koriander-avocado-creme og frisk tomatsalsa
Rodfrugtrøsti med koriander-avocado-creme og frisk tomatsalsa
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g kartofler
200 g gulerødder
1 lille løg
1 æg
50 g hvedemel
salt og sort peber
4 spsk smagsneutral olie
300 g tomater
0.5 grøn peberfrugt
1 frisk chili
1 bundt purløg
1 limefrugt
2 avocadoer
2 spsk creme fraiche 18%
1 1 håndfuld frisk koriander
Sådan gør du
1.
Skræl kartoflerne og riv dem.
2.
Læg dem i en sigte og klem lidt væske ud af dem.
3.
Riv gulerødder og løg og bland med kartofler, æg og hvedemel.
4.
Krydr med salt og peber.
5.
Varm olien i en pande og læg spiseskefulde af kartoffelblandingen i panden og tryk dem flade.
6.
Steges ved middel varme i 5-6 min. pr. side.
7.
Del tomaterne og skrab kernerne ud.
8.
Skær tomatkødet i små tern.
9.
Skær peberfrugt i små tern, hak chilien fint og klip purløget fint.
10.
Bland tomater, peberfrugt, chili og purløg med saften af ½ lime.
11.
Krydr med salt og peber.
12.
Mos eller blend avocadoen med creme fraiche, koriander og saften af den anden halve lime.
13.
Smag til med salt.
14.
Server røstierne med avocadocreme og top med tomatsalsa.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Tilbehør
Hovedret
SPISETID opskrift
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7660 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
7 %
1.8 g
Kulhydrat:
36.4 %
9.6 g
Fedt:
56.6 %
6.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;