Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Rodfrugtrøsti med koriander-avocado-creme og frisk tomatsalsa
Rodfrugtrøsti med koriander-avocado-creme og frisk tomatsalsa
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g kartofler
200 g gulerødder
1 lille løg
1 æg
50 g hvedemel
salt og sort peber
4 spsk smagsneutral olie
300 g tomater
0.5 grøn peberfrugt
1 frisk chili
1 bundt purløg
1 limefrugt
2 avocadoer
2 spsk creme fraiche 18%
1 1 håndfuld frisk koriander
SÅDAN GØR DU
1.
Skræl kartoflerne og riv dem.
2.
Læg dem i en sigte og klem lidt væske ud af dem.
3.
Riv gulerødder og løg og bland med kartofler, æg og hvedemel.
4.
Krydr med salt og peber.
5.
Varm olien i en pande og læg spiseskefulde af kartoffelblandingen i panden og tryk dem flade.
6.
Steges ved middel varme i 5-6 min. pr. side.
7.
Del tomaterne og skrab kernerne ud.
8.
Skær tomatkødet i små tern.
9.
Skær peberfrugt i små tern, hak chilien fint og klip purløget fint.
10.
Bland tomater, peberfrugt, chili og purløg med saften af ½ lime.
11.
Krydr med salt og peber.
12.
Mos eller blend avocadoen med creme fraiche, koriander og saften af den anden halve lime.
13.
Smag til med salt.
14.
Server røstierne med avocadocreme og top med tomatsalsa.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Tilbehør
Hovedret
SPISETID opskrift
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7660 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
7 %
1.8 g
Kulhydrat:
36.4 %
9.6 g
Fedt:
56.6 %
6.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;