HjemOpskrifterRødbedetatar med peberrodsmayo og kartoffelchips

Rødbedetatar med peberrodsmayo og kartoffelchips

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 500 g rødbeder
  • 0.5 æble
  • 2 spsk kapers
  • 1 tsk frisk timian
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk olivenolie
  • fint salt og peber
  • 50 g mayonnaise
  • 2 spsk peberrod
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 spsk smør
  • 2 håndfulde franske kartofler
  • 1 håndfuld frisk kørvel

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Bag hele rødbeder i ovnen i 40 min. ved 180°.

  • 2.
    Lad dem køle af, og pil skrællen af.

  • 3.
    Skær rødbederne i fine tern.

  • 4.
    Skær æble i fine tern, og vend det sammen med rødbede, kapers, timian, æblecidereddike og olivenolie.

  • 5.
    Smag til med salt og peber.

  • 6.
    Rør mayonnaise sammen med peberrogn.

  • 7.
    Smør rugbrødskiverne, og læg rødbedetatar på toppen.

  • 8.
    Kom peberrodsmayonnaise på, og pynt med kørvel og kartoffelchips.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6165 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
579 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.6 g
Protein: 6.5 %2.2 g
Kulhydrat: 53.1 %18.1 g
Fedt: 40.4 %6.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;