Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Rødbedesuppe med feta, æble og græskarkerner
Rødbedesuppe med feta, æble og græskarkerner
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg rødbede
1 løg
1 spsk smør
1 liter grønsagsboullion
3 spsk friskpresset citronsaft
salt & sort peber
300 g græsk inspireret yoghurt
2 æbler
1 bundt frisk dild
1 bundt frisk kørvel
150 g feta
4 spsk græskarkerner
Sådan gør du
1.
Skræl rødbederne, og skær dem i grove stykker.
2.
Skær løget i både.
3.
Smelt smørret i en gryde, og svits løgene i 5 min.
4.
Tilsæt rødbeder og bouillon, og lad det småkoge under låg i 20 min., til rødbederne er møre.
5.
Blend suppen med en stavblender, og smag til med 2 spsk. citronsaft, salt og peber.
6.
Rør halvdelen af yoghurten i.
7.
Nu må suppen ikke koge, da det kan få yoghurten til at gryne.
8.
Skær æbler i tern, og vend med grofthakket dild, kørvel og 1 spsk. citronsaft.
9.
Smag til med lidt salt og peber.
10.
Server suppen med resten af yoghurten, smuldret feta og æblerne.
11.
Drys med græskarkerner.
Forret
Hovedret
Suppe
SPISETID opskrift
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7297 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
229 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
16.7 %
2.2 g
Kulhydrat:
37.6 %
5.1 g
Fedt:
45.7 %
2.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;