Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ristet laks med fennikel/kartoffelsalat
Ristet laks med fennikel/kartoffelsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
Ristet laks
800 g laksefileter
1 spsk olivenolie
salt & friskkværnet peber
frisk timian
Fennikel/kartoffelsalat
600 g kogte nemme kartofler
2 fennikler i tynde strimler
250 g blomkål i mindre buketter
1 potte frisk dild eller estragon
Citrondressing
3 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk honning
3 spsk olivenolie
skallen fra 1 citron (usprøjtet)
salt & friskkværnet peber
Pynt
pynt: krydderurt
Sådan gør du
Ristet laks
1.
Skær laksen i 4 stykker, steges i lidt olivenolie i ca. 3 min på hver side.
2.
På grillpande eller alm. pande og krydr med salt, peber og frisk timian.
Citrondressing
1.
Ryst alle ingredienser til citrondesssingen sammen
2.
Smag til med salt og peber
Fennikel/kartoffelsalat
1.
Bland kartofler, mindre stykker med fennikel, små rå blomkålsbuketter og hakket dild/estragon.
2.
Vend dressingen i kartoffelsalaten og lad den trække lidt smag inden servering.
3.
Servér den varme laks med kartoffelsalaten.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12047 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
491 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
27.3 %
7.9 g
Kulhydrat:
20.6 %
6.0 g
Fedt:
52.1 %
6.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;