HjemOpskrifterRissuppe med kylling og spidskål

Rissuppe med kylling og spidskål

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 700 g kyllingeunderlår
  • salt og sort peber
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 1.5 liter vand
  • 150 g basmatiris
  • 0.5 spidskål
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 æbler
  • 2 tsk hvidvinseddike

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr kyllingen med salt og peber og brun dem i olie i en gryde.

  • 2.
    Hæld vand over og lad det simre i 35-40 min.

  • 3.
    Tag kyllingen op af suppen og lad det køle af, til du kan pille kødet af.

  • 4.
    Kassér skind og ben.

  • 5.
    Kom ris i suppen og lad det simre i 10 min.

  • 6.
    Snit imens kålen fint og skær forårsløg i tynde skiver.

  • 7.
    Skær æbler i tern og vend med den grønne del af forårsløgene samt eddike eller citronsaft.

  • 8.
    Krydr med salt og peber.

  • 9.
    Kom kylling, spidskål og resten af forårsløg i suppen og varm det igennem i 5-6 min.

  • 10.
    Smag suppen til med salt og server med æbletopping.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9505 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
309 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 27.6 %5.0 g
Kulhydrat: 29.2 %5.3 g
Fedt: 43.2 %3.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;