Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ribeye med salat af Ingrid ærter, feta og grønt
Ribeye med salat af Ingrid ærter, feta og grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 ribeye-steaks
4 spsk rapsolie
100 g smør
1 tsk fint salt
Tilbehør
1 dl Ingrid ært
3 gulerødder
3 spsk olivenolie
2 stilke forårsløg
100 g feta
10 g frisk mynte
0.5 tsk flagesalt
0.5 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Tag dine ribeyes ud et kvarter inden de skal steges.
2.
Drys bøfferne med salt på begge sider.
3.
Varm din pande op og kom olie på (steg dem over to omgange eller på to pander).
4.
Steg den ene side af bøffen i 1-2 minutter, afhængigt af tykkelsen.
5.
Vend den om, kom smør på panden og steg yderligere 1-2 minutter, imens bøffen overhældes med smeltet smør.
6.
Lad den hvile på en rist i 5 minutter inden servering.
7.
Udblød dine Ingrid ærter i koldt vand i et døgn, inden de skal bruges.
8.
Kassér kogevandet.
9.
Kog dem efter anvisning på pakken, og køl dem herefter ned.
10.
Smag dem til med halvdelen af dit flagesalt og peber.
11.
Skræl gulerødder og skær dem i skiver på skrå.
12.
Vend dem i olivenolie og brug det resterende salt og peber.
13.
Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 180C, eller til de er møre.
14.
Lad dem køle af.
15.
Imens snittes forårsløg fint.
16.
Anret Ingrid ærter og gulerødder på et fad.
17.
Top med forårsløg, feta og mynte.
18.
Server med stegt ribeye.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11582 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1053 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
17.8 %
11.0 g
Kulhydrat:
3.5 %
2.2 g
Fedt:
78.7 %
22.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;