Tag kødet ud af køleskabet, så det når stuetemperatur inden tilberedning.
2.
Klargør citronsmør: Pisk smørret hvidt med en elpisker, og tilsæt hakket persille, revet citronskal fra 1 hel citron, saften fra ½ citron, kværnet peber og flagesalt.
3.
Kom smørret i et stykke bagepapir eller husholdningsfilm.
4.
Form smørret til en pølse, rul det stramt, og læg smørrullen i køleskabet indtil brug.
5.
Gerne i min. 2 timer.
6.
Varm en pande op med smør, tilsæt rosmarin og et knust hvidløgsfed.
7.
Lad smørret bruse op.
8.
Brun 2 ribeyes ad gangen på alle sider.
9.
Kom de 4 ribeyes i et ovnfast fad, krydr med salt og peber.
10.
Giv dem 4 minutter ved 200°C i ovnen.
11.
Lad dem herefter hvile tildækket i 4 minutter.
12.
Skær broccoli i mindre buketter med stilk, og skær rødløg i både.
13.
Varm en pande eller wok op med neutral olie.
14.
Sautér broccolibuketter og rødløg ved høj varme i 3 minutter.
15.
Kom hele små cherrytomater i blandingen.
16.
Krydr med salt og kværnet peber.
17.
Vend persillekviste i grønsagsblandingen.
18.
Anret ribeyes i pande eller på fad med skiver af citronsmør på toppen, gerne så det smelter.