HjemOpskrifterRensdyr-marcipankugler med nougat og makroner

Rensdyr-marcipankugler med nougat og makroner

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 50 g blød nougat
  • 200 g marcipan
  • 20 g makroner, knuste
  • 200 g små chokoladeknapper
  • 16 valnødder
  • 16 røde chokoladeknapper
  • 1 glas sukkerkugle til øjne

Sådan gør du

  • 1.
    Skær nougat i små tern, og ælt det hurtigt sammen med marcipan og knuste makroner.

  • 2.
    Der skal stadig være synlige stykker af nougat.

  • 3.
    Tril blandingen til kugler.

  • 4.
    Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad, sluk for varmen, og rør resten i, så chokoladen bliver tempereret.

  • 5.
    Dyp hver marcipankugle i chokolade, og sæt den over på en plade eller bakke med bagepapir.

  • 6.
    Sæt øjne på og en rød chokoladepastil som snude.

  • 7.
    Bræk valnødderne over, og stik dem ind i toppen som gevir.

  • 8.
    Lad chokoladen hærde i køleskabet i 1 time.

  • 9.
    Opbevares tørt og køligt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11579 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2168 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.5 g
Protein: 6.6 %8.4 g
Kulhydrat: 39.8 %50.8 g
Fedt: 53.6 %31.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;