4 personer
Red curry:
1 spsk neutral olie
2 spsk rød karry pasta
2 dåser kokosmælk
1-2 spsk Maizena
Saften fra 2 lime
Grønt fyld:
500 g forkogte kartofler i mundrette stykker
100 g forårsløg
200 g cherrytomater
Fiskefyld:
400 g torskeloins
170 g afdryppede krebsehaler
170 g afdryppede ekstra store rejer
Varm olien op i en stor gryde. Kom 2 spsk rød karry pasta i og lad det ”brænde” af i 2 minutter under omrøring. Kom kokosmælk ved og lad det koge op i 8 minutter. Rør Maizena ud med koldt vand og jævn saucen. Smag til med limesaft. Kom kartofler i og lad dem blive gennemvarme. Snit forårsløg på skrå, og vend dem i sammen med cherrytomater.
Skær torskeloins i tern á 4x4 cm, og giv dem ca. 4 minutter i gryden. Retten må ikke koge, da torsken kan gå i stykker ved for meget varme. Hold temperaturen lige under kogepunktet. Torsken skal være hvid og fast i kødet. Til sidst vendes krebsehaler og store rejer i retten. Servér straks og pynt med friske koriander.
Serveringstip: Servér med groft brød.
Energi pr. person: 2911 kJ/693 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g
Fedt: 8,0 g
Kulhydrat: 6,0