Red curry med torsk og skaldyr

0-30 min
4 personer

Ingredienser

Red curry:

1 spsk neutral olie

2 spsk rød karry pasta

2 dåser kokosmælk

1-2 spsk Maizena

Saften fra 2 lime

 

Grønt fyld:

500 g forkogte kartofler i mundrette stykker

100 g forårsløg

200 g cherrytomater

 

Fiskefyld:

400 g torskeloins

170 g afdryppede krebsehaler

170 g afdryppede ekstra store rejer

Varm olien op i en stor gryde. Kom 2 spsk rød karry pasta i og lad det ”brænde” af i 2 minutter under omrøring. Kom kokosmælk ved og lad det koge op i 8 minutter. Rør Maizena ud med koldt vand og jævn saucen. Smag til med limesaft. Kom kartofler i og lad dem blive gennemvarme. Snit forårsløg på skrå, og vend dem i sammen med cherrytomater.

Skær torskeloins i tern á 4x4 cm, og giv dem ca. 4 minutter i gryden. Retten må ikke koge, da torsken kan gå i stykker ved for meget varme. Hold temperaturen lige under kogepunktet. Torsken skal være hvid og fast i kødet. Til sidst vendes krebsehaler og store rejer i retten. Servér straks og pynt med friske koriander.

Serveringstip: Servér med groft brød.

 

Energi pr. person: 2911 kJ/693 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g
Fedt: 8,0 g

Kulhydrat: 6,0

Varm olien op i en stor gryde. Kom 2 spsk rød karry pasta i og lad det ”brænde” af i 2 minutter under omrøring. Kom kokosmælk ved og lad det koge op i 8 minutter. Rør Maizena ud med koldt vand og jævn saucen. Smag til med limesaft. Kom kartofler i og lad dem blive gennemvarme. Snit forårsløg på skrå, og vend dem i sammen med cherrytomater.

Skær torskeloins i tern á 4x4 cm, og giv dem ca. 4 minutter i gryden. Retten må ikke koge, da torsken kan gå i stykker ved for meget varme. Hold temperaturen lige under kogepunktet. Torsken skal være hvid og fast i kødet. Til sidst vendes krebsehaler og store rejer i retten. Servér straks og pynt med friske koriander.

Serveringstip: Servér med groft brød.

 

Energi pr. person: 2911 kJ/693 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g
Fedt: 8,0 g

Kulhydrat: 6,0