Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Red curry med torsk og skaldyr
Red curry med torsk og skaldyr
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
red curry:
1 spsk olie
2 spsk rød karrypasta
2 dåser kokosmælk
2 spsk Maizena majsstivelse
2 saft fra 2 limefrugter
grønt fyld:
500 g kartofler
100 g forårsløg
200 g cherrytomater
fiskefyld:
400 g torskefileter (torskeloins)
170 g krebsehaler
170 g rejer
SÅDAN GØR DU
1.
Varm olien op i en stor gryde.
2.
Kom 2 spsk rød karry pasta i og lad det ”brænde” af i 2 minutter under omrøring.
3.
Kom kokosmælk ved og lad det koge op i 8 minutter.
4.
Rør Maizena ud med koldt vand og jævn saucen.
5.
Smag til med limesaft.
6.
Kom kartofler i og lad dem blive gennemvarme.
7.
Snit forårsløg på skrå, og vend dem i sammen med cherrytomater.
8.
Skær torskeloins i tern á 4x4 cm, og giv dem ca. 4 minutter i gryden.
9.
Retten må ikke koge, da torsken kan gå i stykker ved for meget varme.
10.
Hold temperaturen lige under kogepunktet.
11.
Torsken skal være hvid og fast i kødet.
12.
Til sidst vendes krebsehaler og store rejer i retten.
13.
Servér straks og pynt med friske koriander.
14.
Serveringstip: Servér med groft brød.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11876 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
495 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
22 %
6.4 g
Kulhydrat:
19.9 %
5.8 g
Fedt:
58.1 %
7.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;