HjemOpskrifterRavioli med tomatsauce og parmesangremolata

Ravioli med tomatsauce og parmesangremolata

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ravioli
  • 50 g parmigiano reggiano
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 2 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • Salt & sort peber
  • 1 glas Mutti tomatsauce fx med basilikum
  • 500 g Rana raviolier med ost

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Skær parmesanost i tern, og hak hvidløget groft.

  • 2.
    Kom begge dele i en minihakker sammen med persille, basilikum og citronskal.

  • 3.
    Hak det fint sammen, og krydr med lidt salt og peber.

  • 4.
    Varm tomatsaucen i en gryde, og kog raviolien efter pakkens anvisning.

  • 5.
    Vend ravioli og tomatsauce forsigtigt sammen, og servér med et drys af parmesangremolataen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7557 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
790 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 21.9 %10.2 g
Kulhydrat: 44.9 %20.9 g
Fedt: 33.2 %7.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;