Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ratatouille med stracciatella & sprøde salater
Ratatouille med stracciatella & sprøde salater
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
Ingredienser
2 kviste snittet frisk timian
2 kviste snittet frisk rosmarin
2 tyndt skåret fed hvidløg
0.5 dl olivenolie gerne en Flos Olei
2 store hvide løg
2 store tomater
1 aubergine
1 grøn squash
1 gul squash
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 spsk tomatpuré - gerne Mutti
1 dåse flået tomat - gerne Mutti Polpa
1 tsk chiliflage
2 spsk mørk balsamicoeddike
salt
Topping
100 g friske mozzarella oste - Stracciatella di bufala (eller evt. en god burrata)
1 lille egeblads- salat
1 Courgette fleur squash - hvis ikke i sæson, så et lille hjertesalat
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Finsnit timian og rosmarin.
2.
Skær hvidløgsfedene i tynde skiver.
3.
Skær alle grøntsagerne i rustikke stykker.
4.
I en stor gryde kommes olivenolie, og når den er varm ristes timian, rosmarin og hvidløg.
5.
Kom nu alle grøntsager undtagen tomaterne i og tilbered dem ved høj varme, til de begynder at tage farve.
6.
Kom tomaterne i og herefter tomatpuré.
7.
Ved stadig høj varme røres tomatpuréen om grøntsagerne til den karamelliserer omkring dem.
8.
Skru ned for varmen og kom Mutti pulpe på.
9.
Smag til med chili flakes, balsamisk eddike og salt.
10.
Lad retten simre ved lav varme og smag til igen.
11.
Retten er færdig, når grøntsagerne er tilberedt, men stadig har lidt bid.
12.
Kom din lækre ratatouille i en skål og anret stracciatella ovenpå.
13.
Rød egebladssalat og courgette fleur, marineret i lidt olivenolie og salt, kommes til sidst på toppen.
14.
Velbekomme.
Grøntsager
Vegetar
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4580 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
209 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
12.8 %
1.6 g
Kulhydrat:
28.2 %
3.5 g
Fedt:
59 %
3.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;